❤️ Con amore

Undertiden kaster jeg mig over “con amore” projekter hvor jeg af lyst og uden beregning hjælper andre i gang med digital markedsføring. Fælles for projekterne er at det typisk er iværksættere, freelancere eller små erhvervsdrivende hvor pengene er små og kompetencerne omkring digital markedsføring ikke er der. Nogle har måske også brændt nallerne andetsteds og skal tilbage på sporet.

Et con amore projekt kunne typisk være et nyt website eller et “komme i gang med Google Ads” projekt. Google har i øvrigt i øjeblikket et tilbud hvor nye annoncører kan få DKK 3.000 gratis til annoncering med Google Ads hvis man selv afholder et tilsvarende beløb inden for 60 dage.

Kontakt mig hvis du skal være mit næste con amore projekt.

Morten Kragh er psykolog på Nørrebro og tilbyder rådgivning og psykoterapi til voksne både individuelt og par samt gruppebehandlinger. Jeg har med samarbejdspartner opsat et WordPress website i temaet Bridge i WPBakery samt optimeret website og Google My Business til “Psykolog Nørrebro”. 

Enghaven13 er en tandlæge i Holstebro med over 4.000 aktive patienter. Jeg har med en samarbejdspartner skiftet fra et ældre CMS til et WordPress website i temaet Dentalux i WPBakery samt optimeret Google My Business og sikret mange organiske top 3 positioner i Holstebro på søgeord som “tandlæge”, “tandlæger” og “tandlæge Holstebro”

Kontakt

Hellere i dag end i morgen

Fælledvej 7a1

København N

Ja, jeg vil gerne høre nærmere

9 + 10 =