Priser

Fairness og uden binding
 
Alle virksomheder og digitale problemstillinger er unikke og ethvert samarbejde starter med en gratis analyse af udfordringer og muligheder så en løsning kan skræddersyes.
 

Som freelancer er mine timepriser væsentligt under priserne hos et bureau. Som freelancer kan jeg også i højere omfang afvikle opgaver hos jer hvor jeg fysisk sidder på jeres  kontor. Den samarbejdsform har både jeg og mine kunder stor glæde med.
 

Bemærk at jeg ikke forlanger en bindingsperiode som mange bureauer desværre ynder at gøre.

FAQ

Hvor foregår arbejdet?

Modsat de fleste bureauer kan arbejdet foregå hos jer hvis i befinder jer i Københavnsområdet. Jeg har rigtig god erfaring med den samarbejdsform hvor det er muligt at sparre og koordinere effektivt. At sidde overfor hinanden øger også gennemsigtigheden i leverancerne og skaber tillid.

Hvordan med fortrolighed?

Jeg underskriver naturligvis gerne en NDA og laver en eksklusiv aftale i en given branche mens samarbejdet pågår. Så er du sikret at din konsulent eller bureau ikke arbejder for konkurrenten.

Hvem laver arbejdet?

Det gør jeg jeg! Til specielle opgaver har jeg et godt og fast netværk af specialister inden for eksempelvis WordPress udvikling og bannerproduktion.

Hvad koster det?

Se prislisten ovenover. Jeg kigger altid uforpligtende på en udfordring og giver mit besyv med. Hvis opgaven ikke er for mig siger jeg naturligvis fra og kan anbefale andre i mit netværk

Er der nogen binding i samarbejdet?

Nej. Du kan når som helst opsige samarbejdet uden binding. Mange bureauer har desværre ikke den praksis.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Ring og spørg! Jeg har travlt andet halvår af 2021 men kan finde ledige timer.

Kontakt

Hellere i dag end i morgen

Fælledvej 7a1

København N

Ja, jeg vil gerne høre nærmere

8 + 1 =