Priser

Fairness og uden binding
Alle virksomheder og digitale problemstillinger er unikke og ethvert samarbejde starter med en gratis analyse af udfordringer og muligheder så en løsning kan skræddersyes.

Som freelancer er mine timepriser væsentligt under priserne hos et bureau. Som freelancer kan jeg også i højere omfang afvikle opgaver hos jer hvor jeg fysisk sidder på jeres kontor. Den samarbejdsform har både jeg og mine kunder stor glæde med. Læs i øvrigt FAQ længere nede på siden

Bemærk at jeg ikke forlanger en bindingsperiode som mange bureauer desværre ynder at gøre.

FAQ

Hvor foregår arbejdet?

Modsat de fleste bureauer kan arbejdet foregå hos jer hvis i befinder jer i Københavnsområdet. Jeg har rigtig god erfaring med den samarbejdsform hvor det er muligt at sparre og koordinere effektivt. At sidde overfor hinanden øger også gennemsigtigheden i leverancerne og skaber tillid.

Hvordan med fortrolighed?

Jeg underskriver naturligvis gerne en NDA og laver en eksklusiv aftale i en given branche mens samarbejdet pågår. Så er du sikret at din konsulent eller bureau ikke arbejder for konkurrenten.

Hvem laver arbejdet?

Det gør jeg! Til specielle opgaver har jeg et godt og fast netværk af specialister inden for eksempelvis WordPress udvikling og bannerproduktion.

Hvad koster det?

Se prislisten ovenover. Jeg kigger altid uforpligtende på en udfordring og giver mit besyv med. Hvis opgaven ikke er for mig siger jeg naturligvis fra og kan anbefale andre i mit netværk

Er der nogen binding i samarbejdet?

Nej. Du kan når som helst opsige samarbejdet uden binding. Mange bureauer har desværre ikke den praksis.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Ring og spørg! Jeg har travlt i øjeblikket men foråret 2023 kan jeg måske finde ledige timer.

Hvem ejer dataene?

Det gør kunden naturligvis. Jeg har ingen interesse i at eje adgangen til Google Analytics, Google Tag Manager konti eller andet.

Hvorfor ikke bare benytte et bureau?

Du drukner ofte i mængden i bureauer og aner måske slet ikke hvem der arbejder på din case da alt dialog går igennem en Client Manager. Måske er det endda flere medarbejdere som ikke at formår at koordinere internt på din case. Som det fremgår af mine priser har jeg ikke dyre lokaler eller “kolde hænder” der skal aflønnes.

Kontakt

Hellere i dag end i morgen

Fælledvej 7a1

København N

Ja, jeg vil gerne høre nærmere

10 + 15 =